Termeni și condiții de utilizare

Acest website este realizat și administrat de către INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. cu sediul în Craiova, Str. Tufănele nr. 1, jud. Dolj, România.

Materialele și informațiile prezentate pe website reprezintă informație publică și aparțin INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. putând fi reproduse cu condiția menționării sursei.

Nici o parte a conținutului website-ului nu trebuie considerată o ofertă de a vinde sau de a cumpăra (cu excepția anunțurilor explicite de vânzare sau cumpărare a unor pachete de acțiuni). Opiniile și informațiile prezentate pe website nu constituie sfat de investiții, ele având exclusiv scop de informare.

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. ia măsuri rezonabile pentru a asigura acuratețea informațiilor de pe site, dar nu poate fi considerată răspunzătoare pentru distorsionări ale datelor cauzate de erori de transmitere, defecte tehnice, viruși, etc.

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. respectă confidențialitatea identității vizitatorilor acestui website. Website-ul poate fi vizitat fără ca vizitatorii să își dezvăluie identitatea sau alte informații personale despre ei înșiși.

Accesarea acestui website se face în condiții optime folosind browser-ele Firefox, Chrome, Edge, Safari sau Opera având activat suportul pentru JavaScript. Vizualizarea fișierelor PDF se poate face folosind aplicația gratuită Acrobat Reader.

Website-ul www.infinitycapital.ro este proiectat pentru a fi utilizat în contextul unei navigări obișnuite, specific umană. INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. își rezervă dreptul de a bloca, fară înștiințare prealabilă și pe o perioadă nedeterminată, accesul de pe o adresa IP, în cazul în care identifică un comportament ce nu poate fi justificat de o accesare normală și rezonabilă a website-ului.

Termenii și condițiile de utilizare ale website-ului se pot modifica fără o notificare prealabilă. Deasemenea, conținutul website-ului va fi modificat de ori de cate ori va fi necesar, fară o notificare prealabilă.